Alpine i902D-G7 Volkswagen Golf7

Daha Fazla Bilgi

Alpine Style Mobile Media Designed for Volkswagen Golf 7 - i902D-G7

Yüksek Çözünürlüklü 9 inç kapasitif dokunmatik ekran

Konsolunuzu sinematik deneyime dönüştürün: Alpine sistemin en belirgin özelliği yüksek çözünürlüklü 9 inç dokunmatik özellikli – bugüne kadar herhangi bir Volkswagen üzerinde kullanılan en büyük ekrandır. Gerçekten de standart 5 inç VW ekranın (RNS 310/315) iki katından daha büyüktür. Bu ekstra-büyük ekran, aydınlık, yüksek çözünürlüklü görüntü kalitesiyle sizi kendine hayran bırakacak – inanmak için görmeniz lazım.

Golf 7 Steering Wheel Remote Control Buttons i902D-G7
Golf 7 Driver Information Display i902D-G7

Direksiyondan Kumanda Kontrolleri 

Alpine Sistem, direksiyondan kumanda kontrollerine bağlanır.  Böylelikle Alpine cihazınızın sesini, telefon ve müzik kontrollerini ve diğer kontrolleri direksiyondan kumanda etmek gibi kullanışlı bir özelliği kaybetmezsiniz. Hatta sisteminize bir iPhone bağladığınızda, Siri’yi aktifleştirebilirsiniz – direksiyondan kumanda tuşuyla!

Sürücü Bilgi Ekranı

Gösterge panelindeki mini-ekran da Alpine sisteminize bağlanır, radyo istasyon isimleri, şarkı ve sanatçı başlıkları, arayan kişi bilgisi, her dönüşte navigasyon kılavuz okları ve daha birçok gösterge görüntülenir. 
* Navigasyon kılavuz okları 2016 bahar aylarında gelecek güncellemeyle eklenecektir.

Golf 7 - Parking Sensors - i902D-G7
Golf 7 - Parking Sensors - i902D-G7

Park Sensörleri

Aracınızda fabrika çıkışı park sensörü varsa, bu kullanışlı özelliği Alpine yükseltmesiyle kaybetmeyeceksiniz. Park sensörü, Alpine ekranınıza bağlanacaktır, eşsiz grafiklerle mesafe gösterilir ve engel bildiren uyarı sesleri, o esnada müzik çalıyorsa, müzik sesi kapatılarak araç hoparlörlerinden verilir.

Golf 7 - Rear View Camera - i902D-G7
Golf 7 - Vehicle System Setup  - i902D-G7

Geri Görüş Kamerası

Golf aracınızda fabrika çıkışı geri görüş kameranız varsa, o da Alpine sisteme kolayca entegre olur. Geri vitese geçtiğinizde kamera otomatik olarak devreye girer. Aracınızda fabrika çıkışlı kamera yoksa, Alpine geri görüş kameralarından biriyle bu kullanışlı özelliğe sahip olmanızı öneririz.

Araç Sistem Ayarları

VW radyo ekranı, araç ayarlarını ve düşük motor yağı gibi uyarıları göstermek için de kullanılır. Alpine sistem, Golf 7’nin elektronik sistemleriyle tamamen uyumludur ve tüm menülerle uyarıları gösterir. (Ülkeler arası farklardan ötürü orijinal trafik işareti tanıma özelliği hariç)

Golf 7 - Compatible with Dynaudio Sound System  - i902D-G7
Golf 7 - Start-up Logo GTI - i902D-G7

Dynaudio Ses Sistemiyle Uyumlu

Alpine Style sistemleri artık fabrika çıkışı Golf 7 Dynaudio sistemiyle de uyumlu. Tek yapmanız gereken KWE- DY01G6 arayüzünü satın almak, böylelikle Alpine Style cihazınız Dynaudio sisteminin amplifikatörüne bağlanabilecektir.

Açılış Ekranı

Alpine, 4 temel açılış ekranı önermektedir (Golf, GTI, GTD and R) lakin dilerseniz kendinize özel bir açılış ekranı görüntüsü oluşturmak ve yüklemek de oldukça kolaydır.

Golf 7 - Air Condition Display - i902D-G7
Golf 7 - Wireless Charging Console - KCE-G6QI

Havalandırma Görüntüsü

i902D-G7  /  X902D-G7 sürücü ve sürücü yardımcısı için Klima ve Koltuk ısıtıcısında seçili sıcaklıkları, seçili ızgaraları v.b bilgileri görsel olarak bildirir. Herhangi bir ayarı değiştirdiğinizde ilgili grafikler birkaç saniyeliğine ana ünite ekranınızda otomatik olarak belirecektir.   

Kablosuz Şarj Konsolu

Golf 7 aracınız için bir başka kullanışlı aksesuar da Kablosuz Şarj Konsolu KCE-G7QI‘ dır. Bu kauçuk pet, Golf7’ nin eldiven gözüne tam oturur ve kablosuz şarj  “Qi” destekleyen akıllı telefonların (endüktif)  şarj edilmesini sağlar. Araçtaki ana ünite ne olursa olsun, bu konsol tüm Golf7 araçlarla uyumludur.

Şahsi Medya Uzmanınız

Golf 7 - Big Screen Entertainment - i902D-G7

Büyük Ekran Eğlencesi

Alpine sistem, filmlerin, müzik videolarınının ya da USB bellekler, HDMI çıkış veren en güncel akıllı telefonlar veya portatif video cihazlar (opsiyonel kablo ve adaptörler gerekir) üzerinden TV dizilerinin keyfini sürmenize imkan tanır. iPod ya da iPhone cihazınızı da 9″ yüksek çözünürlük ekranda video yürütmek üzere Alpine cihaza bağlayabilirsiniz. Sürüş güvenliği için video yürütme özelliği sadece araç hareket halinde değilken kullanılabilir.

Golf 7 - Works with Apple CarPlay - i902D-G7
Golf 7 - Works with Android Auto - i902D-G7

Apple CarPlay ile birlikte çalışır

Apple CarPlay uyumluluğuyla inovatif i902D-G7  / X902D-G7, iPhone telefonunuzu yollarda daha akılcı bir şekilde kullanmanızı sağlar. Apple CarPlay, iPhone kullanıcılarına, telefon görüşmeleri yapmak, haritaları kullanmak, müzik dinlemek ve mesajları tek bir söz ya da dokunuşla takip etmek için inanılmaz içgüdüsel bir yolunu sunar. Hatta, Spotify, internet radyosunu veya podcastlerin keyfini sürebilirsiniz. CarPlay destekleyen iPhone telefonunuzu Alpine cihazınızın USB yuvasına yerleştirin, başlayabilirsiniz.

Android Auto ile birlikte çalışır

Android Auto güvenlik düşüncesiyle tasarlanmıştır. Basit ve içgüdüsel bir arayüzle, entegre direksiyondan kumanda kontrolleriyle ve yeni, güçlü sesli komut aksiyonlarıyla, dikkatinizi yola verebilmeniz için minimum ilgi gerektirecek şekilde tasarlanmıştır. Android Auto, kullanışlı bilgileri kartlar şeklinde organize eder ve ihtiyaç duyulduğunda size otomatik olarak gösterir. Hem Apple CarPlay ve hem de Android Auto, en yüksek isabette konumlandırma için i902D-G7  / X902D-G7‘nin navigasyon antenini (GPS + GLONASS) kullanır.

Golf 7 - Built-in Bluetooth® Technology - i902D-G7
Golf 7 - Connect Your Smartphone - i902D-G7

Tümleşik Bluetooth® Teknolojisi

Tümleșik Bluetooth® modülü cep telefonlarının eller serbest telefon görüșmeleri için kablosuz bağlantı kurabilmesine imkan tanır, yazılım güncellemeleri en yeni telefonlarla uyumluluğu güncel tutar. Akılda kalıcı kullanıcı arayüzü kullanımı oldukça kolay hale getirir. Bluetooth® telefondan ses yayınına da olanak tanır: Ses dosyalarınızı ve hatta internet radyosunu kablosuz olarak Alpine cihazınıza gönderebilir, araç hoparlörlerinden dinleyebilirsiniz.

Akıllı Telefonunuzla Bağlanın

Alpine sistem, iPhone 6S ve Samsung Galaxy S6 Edge gibi en güncel telefonlarla uyumludur. Bu da bir çok avantaj sunar: Telefonunuzda kayıtlı müzik ve video içeriğin keyfini sürebilir, telefon rehberinize erişebilir veya telefonunuzu şarj edebilirsiniz. Hatta Siri’yi aktifleştirerek, maksimum konfor ve sürüş güvenliği için iPhone telefonunuzu  sesli komutlarla kullanabilirsiniz.

Golf 7 - DAB Digital Radio - i902D-G7
Golf 7 - DVD Player DVE-5300G

DAB/DAB+ Dijital Radyo

Tümleşik DAB/DAB+/DMB tuner, eşsiz, gürültüsüz yüksek ses kalitesi için radyo sinyal alımında en güncel dijital teknolojiyi kullanır. DAB, geleneksel FM radyoya göre birçok avantajı da beraberinde getirir: İlk sinyal taramayla birlikte, daha geniş bir radyo istasyonu yelpazesinden istediğiniz kanalları, alfabetik veya tür (genre) listesi üzerinden seçebilirsiniz.

Opsiyonel DVD Yürütücü

Alpine Bilgi-Eğlence sisteminize, DVD ve CD yürütme kabiliyeti ekleyebilirsiniz. DV5300G, Golf 7’nin torpideo gözünde bulunan orijinal CD sürücüsü kompartımanına göre üretilmiştir. Hayran bırakan görüntü kalitesi için HDMI bağlantısı kullanır ve tüm kontrolleri dokunmatik ekran üzerinden yapılabilir. Gerekli tüm kurulum aparatları kutu içeriğine dahildir.

Golf 7 - USB / AUX port -  i902D-G7
Golf 7 - Hi-Res Audio Playback - i902D-G7

USB/Aux yuvası

i902D-G7, araç konsolunuzda bulunan USB / AUX yuvasını Alpine sisteminize bağlayarak bu kullanışlı özelliği kullanmaya devam etmenizi sağlayacak özel bir kabloyu da içerir. 

Yüksek Çözünürlüklü Ses Yürütme

Bu Alpine ünite, FLAC formatındaki ses dosyalarını da yürütebilir – 24/96 ve 24/192 yüksek çözünürlüğü de destekler.

Golf 7 - Professional Equalisation - i902D-G7

Profesyonel Eşitleme (Ekolayzır)

i902D-G7  / X902D-G7, Golf ses sisteminizden maksimum verim alabilmeniz ve müzik zevkinize en uygun hassas ses ayarları yapabilmeniz için geniş bir yelpazeye yayılan ses ayar seçenekleri sunar. Tümleşik çifte 9-Bant Parametrik Ekolayzır, profesyonel detaylarla ön ve arka kanalların birbirinden bağımsız ayarlanmasına imkan tanır.

Golf 7 - Sound Pre-sets  - i902D-G7
Golf 7 - Fader and Balance  - i902D-G7

Ses Ön-Ayarları (Preset)

Rock, Pop ve Jazz gibi ana türlere göre belirlenmiş 10 adet EQ ön ayarı, bunlar arasında hızlı geçişe imkan verir.

Fader ve Balance

Dokunmatik ekranda,  araç-içi grafiği üzerinde imleci istediğiniz yöne hareket ettirerek fader ve balance ayarlarınızı kolayca yapabilirsiniz.

Golf 7 - X-Over  - i902D-G7
Golf 7 - Digital Time Correction  - i902D-G7

X-Over

Dijital crossover hoparlörlerinizi kesme frekanslarını ayarlamanızı sağlar. Böylelikle hoparlörlerinizde distorsiyon olmadan ulaşabileceğiniz en iyi ses kalitesini tespit edebilirsiniz.

Dijital Zaman Doğrulama

Zaman doğrulama, size en yakın hoparlörden başlayarak sinyal gecikmesini mesafeye göre ayarlamanıza yarar. Müziği merkezi bir yerden dinliyormuş gibi hissetmeniz için bu ayar gereklidir.

En iyi Co-Pilot

Online Navigation in your Volkswagen Golf 7 - i902D-G7
Direct Online Navigation Access - i902D-G7
GPS and Glonass Compatible - i902D-G7

Direkt Online Navigasyon Girişi

i902D-G7’nin tuş takımının sağ grubunda büyük bir navigasyon butonu vardır. Bu düğmeye basıldığında Alpine sistem navigasyon uygulamasını otomatik olarak çalıştırır – hem Apple CarPlay ve hem de Android Auto için geçerlidir.

GPS ve Glonass Destekler

Daha fazla uydu demek daha yüksek navigasyon isabetliliği ve daha hızlı konumlandırma demektir. Bu Alpine ürünü hem GPS uyduları ve hem de Glonass uydularıyla konumlandırma bilgisi alacak şekilde üretilmiştir. Özellikle bir çok yüksek binanın olduğu, kalabalık yerleşim yerlerinde veye dağlar arasında bu özellik çok büyük fark yaratır. Apple CarPlay ve Glonass sistemini birlikte kullandığınızda bu yeni, gelişmiş uyumluluktan faydalanabilirsiniz.

Online Navigation with Apple CarPlay - i902D-G7
Online Navigation with Android Auto - i902D-G7

Apple CarPlay ile Online Navigasyon

Aracınızı sürerken, Maps uygulaması sizi hedefinize ulaştırmak üzere her dönüşte sesli yönlendirme ve okuması kolay görsel uyarılarla yardımcınız olur. Bir dönüşe yaklaştığınızda, ekran tam olarak gitmeniz yere doğru yakınlaşacaktır (zoom) Yol boyunca, büyük tabelalar ve oklar, sizi doğru yöne yönlendirecektir, uygulama hedefinize ne kadar sürede ulaşacağınızı da bildirir. Güzergahınız üzerinde bir benzin istasyonu, restoran veya kafe mi arıyordunuz? Navigasyon ekranındaki yeni butonlar, yakınlardaki bu tür uğrak yerleri, yolculuğunuza ne kadar süre ekleneceğini de bildirerek bulmanızda yardımcı olacaktır. i902D-G7  / X902D-G7klavyesindeki navigasyon tuşuna bastığınızda Apple CarPlay navigasyonu herhangi bir başka menüye girmenize gerek bırakmayacak şekilde aktifleşir.

Android Auto ile Online Navigasyon

Bırakın Google Maps size yolu göstersin. ücretsiz sesli kılavuzla, canlı trafik bilgisiyle, şerit yardımı ve daha fazlasıyla gitmek istediğiniz yere ulaşmak çok kolay olur. İster telefon ekranınızdan ister Alpine cihaz ekranınızdan takip edin Android Auto güvenlik düşüncesiyle tasarlanmıştır. Büyük dokunmatik hedefler ve basitleştirilmiş arayüz, yola vermek üzere dikkatinizi dağıtmamak için tasarlanmıştır. i902D-G7  / X902D-G7 Android Auto ve Google Maps ile kesintisiz çalışır. Hem Apple CarPlay ve hem de Android Auto, en yüksek isabetle konumlandırma için Alpine navigasyon antenini kullanır.

Özellikler & Ayrıntılar

FEATURES

Tuner

  • Memory Pre-sets (FM: 24 / MW: 6 / LW: 6)
  • Memory: Auto Memory
  • Seek Mode: Local / DX Selection

RDS

  • RDS Functions: PI, PS, AF, TA, TP, PTY, NEWS, RADIO TEXT

DAB Tuner

  • DAB+ Tuner Built-in
  • DAB+/DMB Supported
  • DAB+ Slideshow Service
  • DLS (Dynamic Label Service)
  • DAB Service Following
  • RDS Fallback (where available)
  • Service Pre-set: 18 Pre-set Memory
  • Auto Ensemble/Service Memory
  • Service Search Function
  • PTY Search Function
  • Alphabet Search Function
  • Antenna Power Supply Selection

BLUETOOTH®

  • Built-in BLUETOOTH® Module
  • Wide Band Speech Technology
  • HFP (Hands-Free Profile) Compatible
  • Streaming Music: A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) Compatible
  • Streaming Music Control: AVRCP (Audio / Video Remote Control Profile) Ver.1.5 Compatible
  • Advanced BLUETOOTH® Technology
  • Connection: SSP (Simple Secure Pairing) Supported
  • Individual Profile Connection Hands Free Phone and Music Streaming
  • Phone Book: Phone Book Synchronization
  • Speed Dial: 4 Pre-set Memory (per phone)
  • Multiple Phone Number Registration: 5 Phone Numbers can be stored for one name
  • Device Name Display
  • Auto Answer
  • Call History Display: Outgoing Calls / Incoming Calls / Missed Calls
  • Redial Function
  • Speech Volume Level Adjustment: Possible for Outgoing and Incoming Volume
  • DTMF (Touch-Tone) Function
  • Signal Strength Indicator
  • Battery Level Indicator
  • Menu Language Selection: 24 Languages
  • Firmware Updatable

Made for iPod® / iPhone®

  • Compatibility for iPod/iPhone: compatible with all models except 1st and 2nd generation iPhone
  • Connection: KCU-461iV / KCU-471i Required (Sold separately)
  • Music & Video Playback Compatible with KCU-461iV only
  • Available Selections: Playlist / Artist / Album /Song / Podcast / Genre / Composer / Audiobook
  • Alphabet Search
  • Artwork Display
  • Direct Up / Down: Playlist / Artist / Album / Genre / Composer
  • M.I.X. (Shuffle) Play: Song, Albums, All
  • Repeat
  • Battery Charging  

Connectivity

  • Works with Apple CarPlay (requires CarPlay enabled iPhone)
  • Works with Android Auto (Requires Android Auto enabled smartphone)

USB Media Connection

  • USB Connection: USB Extension Cable Included
  • Music Playback: FLAC/MP3/WMA/AAC compatible
  • Video Playback: MP4 compatible
  • File / Folder Name Search
  • Tag Info Search
  • Folder Up / Down
  • M.I.X. Random Play
  • Repeat

Sound Tuning

  • Bass Engine SQ
  • Bass Engine™ Pro
  • Subwoofer Level Adjustment
  • Subwoofer Phase Select
  • 2 V High Voltage PreOut
  • Equalizer: Flat, Pops, Rock, News, Jazz, Electrical Dance, Hip Hop, Easy Listening, Country, Classical
  • Dual HD EQ (9-band Parametric Equalizer front/rear)
  • 6 Channel Digital Time Correction
  • Digital Crossover Setting
  • Customized Sound Setting by Car Type
  • MediaXpander HD
  • Application Volume Level Setting
  • Sound Setting Data Download
  • Easy, Step-by-Step Sound Customization
  • Alpine TuneIt App ready

General

  • Power Output: 4 x 50 W High Power Amplifier
  • Advanced Power IC
  • Display: 9′′ Capacitive WVGA High Resolution Display
  • White LED Backlighting System
  • Control Type: Touch, Drag, Flick
  • My Favourites Function
  • Automatic Setting Change for 2 Users
  • High Grade Audiophile Design
  • 3 PreOuts (2 V, Front / Rear / Subwoofer) KTX-PRE1 Required (Sold separately)
  • AUX-In: 1 A/V AUX Input (3.5mm micro jack)
  • Steering Wheel Remote Control Function
  • OEM Sub-display Function
  • Remote Control Ready
  • Navigation Guidance Mix
  • Camera Connection & Built-in Controls for Multi-View Cameras / compatible with original camera
  • Camera Guide Line Adjustment
  • Rear-view Camera Display Automatic Boot-up
  • Simple Mode & Info Mode Display Selection
  • Visual EQ
  • Live Contrast Adjustment
  • Menu Language: 24 Languages (for AV / Bluetooth), 29 Languages (Navigation Menu and Voice Guidance)
  • Clock
  • Auto Dimmer
  • Anti-theft security code
  • Firmware Updatable
  • Original Golf 6 hands-free Microphone Connection
  • Power Antenna Lead
  • Remote Turn-On
  • HDMI Input (Alpine Special HDMI connector required)
  • Engine Start-Stop unaffected
  • CAN Connection Interface Included
  • Ready for optional DVD Player DVE-5300
  • Includes installation brackets, wiring harness and CAN bus interface for complete installation.

Installation

SPECIFICATIONS

Screen

  • Screen Size: 9 inch Capacitive WVGA
  • LCD Type: Transparent Type TN LCD
  • Operation System: TFT Active Matrix
  • Number of Picture Elements: 1,152,000 pixels (800 x 3 x 480)
  • Illumination System: White LED Backlighting
  • Effective Number of Picture Elements: 99.99%
  • Colour System: NTSC, PAL

Max Power Output Ratings

  • Max Power Output: 4 x 50 W

FM Tuner

  • Tuning Range: 87.5 – 108.0 MHz
  • Mono Usable Sensitivity: 8.1 dBf (0.7 µV / 75 ohms)
  • 50dB Quieting Sensitivity: 12 dBf (1.1 µV / 75 ohms)
  • Alternate Channel Selectivity: 80 dB
  • Signal-to-Noise Ratio: 65 dB
  • Stereo Separation: 35 dB
  • Capture Ratio: 2 dB

MW Tuner

  • Tuning Range: 531 – 1,602 kHz
  • Usable Sensitivity (IEC Standard): 25.1 µV / 28 dBf

LW Tuner

  • Tuning Range: 153 – 281 kHz
  • Usable Sensitivity (IEC Standard): 31.6 µV / 30 dBf

USB

  • USB Requirements: USB 2.0
  • Max. Power Consumption: 1,500 mA (CDP Support)
  • USB Class: Mass Storage Class, Play From Device
  • File System: FAT 16/32
  • MP3 Decoding: MPEG-1/2 AUDIO Layer-3
  • WMA Decoding: Windows Media™ Audio
  • AAC Decoding: ACC-LC format ′′.m4a′′ file
  • Flac Decoding
  • USB Video playback (AVI/MP4/MKV file with H.264 Video and MP3/AAC Audio)
  • Number of Channels: 2-Channel (Stereo)
  • Frequency Response: 5 – 20k Hz ±1 dB *Frequency Response may differ depending on the encoder software/bit rate
  • Total Harmonic Distortion (at 1kHz): 0.008%
  • Dynamic Range(at 1kHz): 95 dB
  • Signal-to-Noise Ratio: 100 dB
  • Channel Separation (at 1kHz): 85 dB

GPS / Glonass

  • GPS / Glonass compatible navigation antenna included

BLUETOOTH®

  • BLUETOOTH® Version: Bluetooth V3.0+EDR
  • Output Power: +4 dBm Max. (Power class 2)
  • HFP: HFP (Hands Free Profile)
  • OPP (Object Push Profile)
  • PBAP (Phone Book Access Profile)
  • HSP (Head Set Profile)
  • A2DP: A2DP (Advanced Audio Distribution Profile)
  • AVRCP: AVRCP (Audio/Video Remote Control Profile)
  • SPP (Serial Port Profile)

Sound Tuning

  • Subwoofer Level Adjustment: 0 to +15
  • Subwoofer Phase Setting: 0° or 180°
  • BASS ENGINE SQ: 5Mode, Level 0 to +6
  • High Pass Filter: 20 / 25 / 31.5 / 40 / 50 / 63 / 80 / 100 / 125 / 160 / 200 Hz
  • High Pass Filter (Slope): Off / -6 / -12 / -18 / -24 dB/oct.
  • High Pass Filter (Gain): -12 to 0 dB
  • Low Pass Filter: 20 / 25 / 31.5 / 40 / 50 / 63 / 80 / 100 / 125 / 160 / 200 Hz
  • Low Pass Filter (Slope): Off / -6 / -12 / -18 / -24 dB/oct.
  • Low Pass Filter (Gain): -12 to 0 dB
  • Time Correction: 0.0 – 9.9ms (0.1ms step)
  • Dual HD EQ Front + Rear
  • Parametric Equalizer (Band 1): 20 – 100 Hz
  • Parametric Equalizer (Band 2): 63 – 315 Hz
  • Parametric Equalizer (Band 3): 125 – 500 Hz
  • Parametric Equalizer (Band 4): 250 – 1k Hz
  • Parametric Equalizer (Band 5): 500 – 2k Hz
  • Parametric Equalizer (Band 6): 1k – 4k Hz
  • Parametric Equalizer (Band 7): 2k – 7.2k Hz
  • Parametric Equalizer (Band 8): 5.8k – 12k Hz
  • Parametric Equalizer (Band 9): 9k – 20k Hz
  • Parametric Equalizer (Gain): -14 to +14
  • Application Volume Level Setting: -14 to +14

HDMI Section

  • Input Format 720p/480p/VGA
  • Output Format 480p

General

  • Power Requirement: 14.4 V. DC (11-16V allowable)
  • Pre Output Voltage (Before Clipping): 2 V / 10k ohms
  • Maximum Mounting Angle: 30°

Dimensions

  • i902D-G7 / X902D-G7: Fits for Volkswagen Golf 7
  • Chassis Size (W x H x D) mm: 178 x 50 x 164 mm

Compatible CarsMakerModelModel yearVolkswagenGolf VII *2013 – 2016

Volkswagen

Golf VII * **

2017 →

08 Kasım 2019
585 kez görüntülendi