Hertz Cento CX 165

Veri tablosu

Güç Kullanımı – Tepe W210
Güç Kullanımı – Sürekli W70
Empedans Ω4
Frekans yanıtı Hz55 ÷ 22k
Hassasiyet dB SPL93
Woofer boyutu mm (inç)165 (6.5)
Tweeter boyut mm (inç)24 (0.9)
Woofer Ses Bobini Ø mm (inç)25 (1)
Tweeter ses bobini Ø mm (inç)13 (0.5)
Woofer mıknatısıYüksek yoğunluklu akı ferrit
Tweeter mıknatısıNeodimyum
Woofer konisiYarı Preslenmiş Kağıt-Mika
Tweeter kubbesiTetolon®

Özellikler

1. Uzun ve doğal yüksek frekanslar için yumuşak Tetolon® fiber 24 mm (0,9 inç) kubbe tweeter ve 20 mm (0.8 inç) mobil bobin ferrofluid ile soğutulur.

2. Herhangi bir kurulum senaryosunda mükemmel frekans yanıtı için RHFC ™ (Rotary Yüksek Frekans Konturu) tweeter dinleyiciye açılı ve yönlendirilebilir.

3. Eksenel kurulumlarda son derece doğrusal bir frekans cevabı sağlamak için FEM simülasyonları (Sonlu Eleman Modelleme) ile optimize edilmiş Tweeter önyüz geometrisi.

4. Yüksek gezi ve güç kullanımını garanti altına almak için bir alüminyum ek yeri bulunan 25 mm (1 inç) woofer bobin.

5. 165 mm (6,5 inç) yarı preslenmiş kağıt konisi SPP-M (Yarı Preslenmiş

Hafiflik ve sönümleme arasında mükemmel bir denge sağlamak için Mika tozu ile geliştirilmiş Paper-Mica).

6. Yüksek güç seviyelerinde daha düşük bozulma için düşük karbon polar plakalarla birlikte yüksek yoğunluklu akı ferrit mıknatıs.

7. Kompakt ve şeffaf üç kollu sepet, titreşimli titreşimlerin tamamen sönümlenmesi için kauçuk mıknatıs kaplaması ile akustik olarak birleştirilmiştir.

8. İsteğe bağlı olarak, koruyucu metal örgü ile kombine edilmiş metalik kaplamaya sahip, yüksek mukavemetli ABS plastik yapıyla yapılmış zarif ızgara.

Teknoloji

  • SPP-ESPP-M (Yarı Preslenmiş Kağıt-Mika) konisi, hafif ve sönümleme arasında mükemmel bir denge sağlamak için Mika tozuyla güçlendirilmiştir.
  • RHFC ™Herhangi bir kurulum senaryosunda mükemmel frekans cevabı için RHFC ™ (Rotary Yüksek Frekans Konturu) tweeter dinleyiciye açılı ve yönlendirilebilir.
07 Kasım 2019
537 kez görüntülendi